Fox 22 huren

Geschikt voor 1 - 5 personen

Een mooi klein kajuitjachtje, bestemd voor dagverhuur.  Indien gewenst kunt u de Fox 22 ook voor meerdere dagen huren. Er zijn enkel voor 4 personen matrassen aan boord. De overige inventaris moet u zelf verzorgen. Reddingsvesten zijn altijd inclusief.

First 211 huren

Geschikt voor 1 - 4 personen

 Volledig uitgeruste, goed zeilende, 21 ft. voor meerdere dagen.  De First 211 is een heerlijk zeilbootje voor een klein gezelschap. Je kan er zelfs met 4 personen op slapen. De First 211 heeft namelijk een slaapplaats voor twee personen die is afgesloten door een gordijntje en er kunnen op de banken ook nog 2 personen slapen.

First 25.7 huren

Geschikt voor 2 - 4 personen

Een mooi, sportief jacht.  De First 25.7 is een compact zeiljacht maar voor haar lengte uiterst compleet. Het zeiloppervlak is 36.20 m². Deze boot biedt slaapplaats aan 4 personen.

First 31.7 huren

Geschikt voor 2 - 6 personen

Een zeer sportief jacht!  De First 31.7 heeft 2 hutten. Tevens kunnen er nog 2 personen op de 2 banken slapen.

Hanse 315 huren

Geschikt voor 1 - 5 + 1 personen

Het jacht is geschikt voor sportief zeilen en een ontspannen vakantie in de Zeeuwse Delta. De zeileigenschappen zijn uitstekend en daarnaast biedt de boot veel comfort.  De hanse 315 is van alle gemakken voorzien.

Oceanis 343 huren

Geschikt voor 2 - 8 personen

De Clever 23 is door de hefkiel ideaal voor de zeilboot verhuur in Friesland. Alle vaarten en meren zijn dankzij deze hefkiel namelijk te bevaren! Daarnaast is deze zeilboot een perfecte combinatie tussen sportief en comfort. Inclusief een keukenblok, koelbox en met 4 slaapplaatsen. Een Clever 23 zeilboot huren? Kom bij ons langs langs in Akkrum!

Hanse 34 huren

Geschikt voor 1 - 8 personen

Het jacht is geschikt voor sportief zeilen en een ontspannen vakantie in de Zeeuwse Delta. De zeileigenschappen zijn uitstekend en daarnaast biedt de boot veel comfort. De hanse 345 is van alle gemakken voorzien.

Oceanis 40 huren

Geschikt voor 2 - 8 personen

Een comfortabel uitgerust toerjacht. Zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Dit ruime snelle schip is gemakelijk hanteerbaar doordat alle lijnen samenkomen in de kuip, beschikt over een eenvoudig reefsysteem, lazyjack/lazyback, stuurautomaat en alle aanwezige navigatie apparatuur.

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief