Drijvend vakantiehuis

Geniet van een vakantie...

weekendje weg of familieweekend op een unieke locatie op het water

Eens wat anders (er)varen? Huur dan met de hele familie een Drijvend Vakantiehuis. Vrijheid, gezelligheid & comfort. Net als een woonhuis, maar dan op het water.

Het drijvend vakantiehuis biedt plaats voor 6 tot 8 personen. De bovenverdieping heeft twee slaapvertrekken. Tevens beschikt het vakantiehuis over twee woonkamers waarvan er één omgebouwd kan worden tot extra slaapkamer.

In de keuken vind u grote voorraadkasten, een Senseo, koelkast, oven/magnetron en afwasmachine.
Tevens zijn de vakantiehuizen uitgerust met een ruime douche en toiletruimte.

Buiten

Het dek is veilig en kindvriendelijk met een hoge railing en heeft in alle hoeken een heerlijk zitje.
De ruime terrassen op de dekken bieden een heerlijke plek om te genieten van de omgeving. De Vakantiehuizen zijn afgemeerd aan een vast terras direct aan het Grevlingenmeer. Kunt u echt geen genoeg krijgen van dit mooie uitzicht? Huur dan de luxe buitenkeuken bij en geniet van een maaltijd aan het water.

Activiteiten

Het vakantiehuis ligt vast in de haven van Bruinisse maar wilt u wel het mooie Grevelingen meer op, huur eens een kano, Sloep of Valk voor een of meerdere dagen. Bruinisse kent ook meerdere strandjes.
Op loopafstand van de jachthaven vind u een binnenzwembad en bowlingbaan.
Natuurlijk kunt u ook uitstapjes maken naar het historische Zierikzee.

Voorzieningen

Op jachthaven Bruinisse vindt u alles voor een geslaagde vakantie.
U vind hier onder andere:

  • Strand
  • Een buiten speeltuin met kinderzwembad
  • Jeu des boules baan
  • Supermarkt
  • Wasserette
  • 2 Restaurants
  • Cafetaria Paviljoen West
  • Leenfietsen
  • Scooterverhuur
  • Verhuur van kano's, sloepen en zeilboten

Omgeving

De vakantiehuizen zijn direct gelegen aan het grootste zout watermeer van west europa, het Grevelingenmeer. Regelmatig zwemmen er zeehonden en bruinvissen in en rond de haven.

Vergaderen op het water!

Zoekt u een (vergader-)locatie voor een bijzondere bijeenkomst, wat dacht u van Varen & Vergaderen?

Inspiratie op het water

Het Varend Vergaderhuis beschikt over vele faciliteiten waaronder een compleet ingerichte woonkamer, een stijlvolle designkeuken en een luxe douche- en toiletruimte. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers te vinden, waar bezoekers eventueel kunnen overnachten. De dakramen en openslaande deuren zorgen voor een ruimtelijke sfeer. Het is mogelijk om tijdens de vergadering het water op te gaan. Onder begeleiding van een schipper vaart u het Grevelingenmeer op, waar u tussendoor even lekker kunt uitwaaien of lunchen op een van de vele eilandjes om vervolgens weer met goede moed verder te vergaderen.

De mogelijkheden

U kunt gebruik maken van koffie, thee en fris, evenals een flip-over, beamer of een beeldscherm. Bovendien kunt u een lunch of diner aan boord nuttigen. Neem contact op met Aquavitesse voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Naar de huurvoorwaarden Direct boeken

Inschrijven nieuwsbrief

Gebruikte boten te koop

Na het seizoen verkopen wij de RSen en optimisten
Prijzen en info

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven