Les op eigen schip

Je eigen schip beter leren kennen?

Het is mogelijk om instructie op uw eigen schip te krijgen. Bijvoorbeeld om het motor manoeuvreren of het sluisvaren te behandelen. Hierdoor leert u uw eigen schip beter kennen.

Het is hierbij mogelijk om vanuit uw thuishaven te varen, waarbij de instructeur naar u toe komt. U kunt er ook voor kiezen om met het schip naar Bruinisse te komen en vanuit daar de lessen te nemen.

Onze privélessen worden doorgaans gegeven in blokken van 2 of 3 uur. De lessen plannen is slechts een kwestie van agenda's trekken en afspraken maken. Wij verzorgen de lessen van april t/m oktober 7 dagen in de week. U kunt zelf het tempo van de cursus bepalen, bijvoorbeeld wekelijks een les of een aantal lesblokken in een weekend.

De cursus kan worden afgesloten met een CWO-diploma of vorderingenstaat. Met het behalen van het CWO 2-diploma bent u in staat zelfstandig te varen in de betreffende. Gemiddeld rekenen wij op minimaal 28 uur les om het CWO 2-diploma te halen als iemand geen ervaring heeft.

Prijzen 

  Per uur
eigen schip       € 62,50 
 

 

Contact

Arrangementen

Wilt u met collega's vrienden of familie een dag lekker ontspannen op het water of een een gezellig weekendje weg? Wij kunnen zo'n arrangement van het begin tot het eind voor u organiseren.

Arrangementen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com