De leukste arrangementen van begin tot eind

Wil je met collega's, vrienden of familie een dag lekker ontspannen het water op of een gezellig weekendje weg? Wij kunnen zo'n arrangement van begin tot eind organiseren. Zeilen, kanoën, suppen, maar ook voor de catering hebben wij verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op zodat we samen een passend arrangement kunnen samen stellen.

Bedrijfsuitje zeilen in Zeeland

Een gezellig dagje uitwaaien met het hele team

Je wilt met jouw bedrijf of afdeling een gezellig dagje uitwaaien, of je bent op zoek naar een training voor je medewerkers. Bij Aquavitesse kunnen wij zo'n dag van begin tot eind invullen.

Actief schoolkamp

Een watersportkamp of schoolreisje

De accommodatie van Aquavitesse is zeer geschikt voor een schoolkamp waarbij actief bezig zijn en de watersport centraal staat. Er kan een programma samengesteld worden wat volledig in het teken van de watersport staat.

Familiedag of familieweekend

Familie-uitjes en activiteiten

Of je nu een leuke activiteit zoekt voor een dagdeel of een volledig familie weekend inclusief accommodatie, wij kunnen zo'n familie-uitje volledig voor jou verzorgen. Afhankelijk van bepaalde wensen en budget kun je bij ons terecht voor een leuke watersport-dag of -weekend. De unieke locatie aan het water zorgt er voor dat iedereen volledig in de ontspannen sfeer komt.

Vergaderen en zeilen

Een vergadering hoeft niet per se saai te zijn! Wij beschikken over aparte ruimtes, waar je in alle rust kunt vergaderen. Ook is er de mogelijkheid om na afloop even lekker uit te waaien op één van onze schepen.

Accommodatie huren

Volledig ingerichte woonark

De accommodatie van zeilschool Aquavitesse is buiten het zeilschoolseizoen om en in combinatie met een vaarprogramma ook te huur.  De volledig ingerichte woonark beschikt over 11 vierpersoons slaapkamers met 2 stapelbedden per kamer, een woonkamer en een grote keuken met inventaris waar je volledig gebruik van kunt maken.

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief