De leukste arrangementen van begin tot eind

Wilt u met collega's, vrienden of familie een dag lekker ontspannen het water op of een gezellig weekendje weg? Wij kunnen zo'n arrangement van begin tot eind voor u organiseren. Zeilen, kanoën, suppen, maar ook voor de catering hebben wij verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op zodat we samen met u een passend arrangement kunnen samen te stellen.

Bedrijfsuitje zeilen in Zeeland

Een gezellig dagje uitwaaien met het hele team

U wilt met uw bedrijf of afdeling een gezellig dagje uitwaaien, of u bent op zoek naar een training voor uw medewerkers. Bij Aquavitesse kunnen wij zo'n dag van begin tot eind voor u invullen.

Actief schoolkamp

Een watersportkamp als schoolreisje

De accommodatie van Aquavitesse is zeer geschikt voor een schoolkamp waarbij actief bezig zijn en de watersport centraal staat. Er kan een programma samengesteld worden wat volledig in het teken van de watersport staat.

Familiedag of familieweekend

Familie-uitjes en activiteiten

Of u nu een leuke activiteit zoekt voor een dagdeel of een volledig familie weekend inclusief accommodatie, wij kunnen zo'n familie-uitje volledig voor u verzorgen.  Al naar gelang uw wensen en budget kunt u bij ons terecht voor een leuke watersport-dag of -weekend. De unieke locatie aan het water zorgt er voor dat u volledig in de ontspannen sfeer komt.

Vergaderen en zeilen

Een vergadering hoeft niet per se saai te zijn! Wij beschikken over aparte ruimtes, waar u in alle rust kunt vergaderen. Ook is er de mogelijkheid om na afloop even lekker uit te waaien op een van onze schepen.

Accommodatie huren

Volledig ingerichte woonark

De accommodatie van zeilschool Aquavitesse is buiten het zeilschoolseizoen om en in combinatie met een vaarprogramma ook te huur.  De volledig ingerichte woonark beschikt over 11 vierpersoons slaapkamers met 2 stapelbedden, een woonkamer en een grote keuken met inventaris waar u volledig gebruik van kunt maken.

Catering voor groepen

Om uw dag compleet te maken

In samenwerking met Brasserie Sailors Inn hebben wij verschillende arrangementen samengesteld om uw dag compleet te maken. Sailors Inn is gelegen op de haven van Bruinisse.  Voor de ultieme waterbeleving kunnen wij aanmeren aan het drijvend terras waarbij u kunt genieten van een heerlijk maaltijd.

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief