Aquavitesse is in 1978 gestart als zeilschool

In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een compleet watersportbedrijf. Naast het geven van zeillessen aan jeugd en volwassenen kun je bij ons ook terecht voor een zeer gevarieerde verhuurvloot. Van kano tot 11 meter zeiljachten, van SUP tot sloep, bij Aquavitesse kun je altijd het water op. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn aangesloten bij het CWO, de HISWA en het NPJ.

Aquavitesse heeft zichzelf als doel gesteld zoveel mogelijk mensen, zowel kinderen als volwassenen, de passie van het zeilen bij te brengen.

Passie voor watersport

Aan het roer staan Richard en Marieke met zelf een grote passie voor de zeilsport en beiden een ruime ervaring in de watersport. Daarnaast werken er nog 5 vaste medewerkers en gedurende het seizoen krijgen wij hulp van seizoenskrachten, oproepkrachten en vrijwilligers. Allemaal met dezelfde passie voor watersport.

Ben je iemand die graag die passie ervaart of geef je die passie met plezier door aan anderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Nieuwe en gebruikte boten

Importeur van RS Sailing

Ook voor het kopen van een nieuwe of gebruikte boot kunt u bij ons terecht. Sinds 1998 is Aquavitesse importeur van het merk RS Sailing. Dit zijn over het algemeen wat sportievere zeilboten. Naast nieuwe boten kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte boten.

Evenementen

In Zeeland zijn het hele jaar door leuke watersport activiteiten. Wij hebben de evenementen die je niet mag missen voor je op een rijtje gezet, bekijk ze hier!

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief