Leren zeilen bij zeilschool Aquavitesse Bruinisse

Als je er altijd al van gedroomd hebt lekker op de wind te varen van plaats naar plaats of je bent eigenaar van een mooie boot maar je beheerst de boot nog niet optimaal... dan bieden wij waarschijnlijk de oplossing voor jou. Privéles op één van onze lesboten, een combinatie van huren met les of les op je eigen boot. De cursus wordt afgesloten met een CWO vorderingenstaat of diploma. 

Wij zijn een HISWA zeilschool en geven zeillessen aan volwassenen in Zeeland aan het Grevelingenmeer. Alles kan!

Privéles zeilen

Altijd al willen leren zeilen?

Onze privé lessen worden gegeven in blokken van 2 uur. De lessen inplannen is slechts een kwestie van agenda's trekken en afspraken maken.

Afsluitingsdag

Tijdens deze cursus wordt er onder begeleiding van onze ervaren instructeurs gevaren met kajuitjachten. De Afsluitingsdag is een gezellige dag zeilen waarbij de instructeur het een en ander zal uitleggen.

Leren zeilen op gehuurde boot

Zeilles op een kajuitjacht

Je hebt (nog) niet voldoende zeilervaring maar je zou wel graag een zeilvakantie willen? Huur dan één van onze kajuitjachten variërend van 21 tot 40 voet en neem tijdens je vakantie les op deze boot. De boot is de hele vakantie voor jou.

Vaarbewijs halen

Vaarbewijs cursussen in Zeeland

Hoewel zeilen een praktijksport is, valt er nog veel te leren buiten de praktijklessen om. De nodige theoretische kennis zal je vaarplezier vergroten. Wij hebben dan ook samen met een vaarbewijs instructeur een cursus opgezet voor Vaarbewijs 1 en 2.

Leren zeilen op eigen boot

Uw eigen boot beter leren kennen

Het is mogelijk om les op uw eigen schip te krijgen. Bijvoorbeeld om het motor manoeuvreren of het sluisvaren te behandelen. Hierdoor leert u uw eigen schip beter kennen.

B & G workshop Haal meer uit uw B&G-apparatuur aan boord.

Veel zeilers gebruiken vandaag de dag slechts een fractie van de mogelijkheden van hun B&G navigatie apparatuur.

Ontdek de belangrijke features en settings, leer nieuwe vaardigheden en ervaar zelf hoe deze in de praktijk worden gebracht. Leer hoe u meer uit de B&G navigatieapparatuur kunt halen zodat je zelf volop kan genieten aan boord.

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief