Zeilles op één van onze kajuitjachten in Zeeland

U heeft (nog) onvoldoende zeilervaring maar u zou wel graag een zeilvakantie willen? Huur dan één van onze kajuitjachten variërend van 21 tot 40 voet en neem tijdens uw vakantie les op deze boot. De boot is de hele vakantie voor u.

Zodra de instructeur afstapt kunt u lekker relaxen of, indien de ervaring voldoende is, zelf een tocht maken. Onze privélessen worden doorgaans gegeven in blokken van 2 of 3 uur. De lessen plannen is slechts een kwestie van agenda's trekken en afspraken maken. Wij verzorgen de lessen van april t/m oktober 7 dagen per week. U kunt zelf het tempo van de cursus bepalen. 

De cursus kan worden afgesloten met een CWO-diploma of vorderingenstaat. Met het behalen van het CWO 2-diploma bent u in staat zelfstandig te varen. Gemiddeld rekenen wij op 28 uur les om het CWO 2-diploma te halen wanneer u zonder ervaring begint. 

*Bij minimaal 12 uur les op een gehuurde boot krijgt u 10% korting op de huur en les.

 

Vraag offerte aan

Ervaringen

 • Wat hebben wij een leuke tijd gehad !

  Super instructeur, mooie boot en een fantastische locatie.......

  Familie van Zwijmen

 • Hele leuke mensen...

  Wij hadden les van Peter, wat een aardige instructeur en wat heeft hij veel kennis van zaken. Ook het personeel bij de balie was zeer behulpzaam. Dank jullie wel voor onze vakantie.

  Hans en Margreet

 • Vakantie en leren.. super

  Wij dachten we doen het is anders dit jaar. Niet alleen de kinderen op zeilles maar wij ook. S'avonds lekker met het hele gezin, overdag de kinderen op de zeilschool en wij privéles op de gehuurde boot. Sinds jaren niet zo'n leuke vakantie gehad.

  Famillie Krefeld

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief