Familie-uitjes en activiteiten van een dagdeel tot een weekend

Of u nu een leuke activiteit zoekt voor een dagdeel of een volledig familie weekend inclusief accommodatie, wij kunnen zo'n familie-uitje volledig voor u verzorgen.

Al naar gelang uw wensen en budget kunt u bij ons terecht voor een leuke watersport-dag of -weekend. De unieke locatie aan het water zorgt er voor dat u volledig in de ontspannen sfeer komt. Een relaxte dag op het water onder leiding van onze ervaren instructeurs zorgt ervoor dat iedereen zich vermaakt.

Activiteiten als zeilen, kanoën, surfen, beachvolleybal, een tochtje met een sloep, suppen maar ook een barbecue, heerlijk ontspannen aan het water, behoren tot de mogelijkheden bij Aquavitesse.

De grote groepsaccommodatie biedt maximaal 44 slaapplaatsen, onderverdeeld in 11 vierpersoons slaapkamers met 2 stapelbedden per kamer, een woonkamer en een grote keuken wat geheel tot uw beschikking staat.

Kleinere groepen kunnen eventueel ook in onze Aqualodges verblijven. Deze luxe ingerichte Aqualodges zijn sfeervol ingericht met steigerhouten meubelen en beschikken over heerlijke bedden. Alle Aqualodges beschikken over een eigen douche, toilet en hebben een waterkoker en Nespresso-apparaat zodat u heerlijk in de zon kunt genieten van een kopje koffie of thee. De 4- en 6-persoons Aqualodge beschikken tevens over een eigen keuken en een inpandig balkon aan het water met een heerlijke loungebank.

Neem contact op

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief