Waar kunt u allemaal varen?

Zeeland is het gebied met de meeste zonuren, de minste neerslag en vele historische plaatsjes zoals Brouwershaven, Willemstad, Zierikzee, Goes, Middelburg of Veere.

Wij helpen u graag met het uitstippelen van een mooie tocht. Het Deltagebied is met zijn talloze meren en open wateren en schitterend gebied voor een afwisselende zeilvakantie!

De beginnende zeiler kan, al dan niet onder begeleiding, een mooie tocht maken over één van de grote meren.

Vaargebieden

 • Het Grevelingenmeer

  Het Grevelingenmeer telt tal van eilandjes waar je kosteloos kunt aanmeren voor een picknick of overnachting. Het Grevelingenmeer staat bekend om zijn schone en heldere zoute water, waar je zelfs zeehonden, Flamingo's en bruinvissen kunt spotten! Bezoek gezellig plekjes als Brouwershaven of Scharendijke.

 • De Oosterschelde

  De Oosterschelde is door zijn getijde een zeer karakteristiek water. Voor het varen op stromend water is iets meer ervaring nodig. Nog meer zeehonden en bruinvissen, maar ook de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering / Neeltje Jans zijn iconen van Zeeland. Bezoek het historische stadje Zierikzee of of meer af in Yerseke en neem een kijkje bij de mossel en oester kwekers of bezoek een van de vele goede restaurants. 

 • Varen langs de kust

  Een geoefende zeezeiler vindt aan de kust zijn uitdaging in het varen op stromend water, bijvoorbeeld voor de kust van Schouwen-Duiveland of Walcheren. Vanuit de Delta start je een tocht langs de Zeeuwse- of Zuid Hollandse kust naar België of een oversteek naar Engeland. Onze boten vanaf 30 voet kunnen worden uitgerust met een zeezeilpakket waarmee je veilig de zee op kunt.

 • Persoonlijke vaarroute maken

  Stippel zelf je Delta route uit, met behulp van je persoonlijke vaarrouteboekje van het VVV.

  Via onderstaande link maak je je persoonlijke route.

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief