Waar kunt u allemaal varen?

Zeeland is het gebied met de meeste zonuren, de minste neerslag en vele historische plaatsjes zoals Brouwershaven, Willemstad, Zierikzee, Goes, Middelburg of Veere.

Wij helpen u graag met het uitstippelen van een mooie tocht. Het Deltagebied is met zijn talloze meren en open wateren en schitterend gebied voor een afwisselende zeilvakantie!

De beginnende zeiler kan, al dan niet onder begeleiding, een mooie tocht maken over één van de grote meren.

Vaargebieden

 • Het Grevelingenmeer

  Het Grevelingenmeer telt tal van eilandjes waar u kosteloos kunt aanmeren voor een picknick of overnachting. Het Grevelingenmeer staat bekend om zijn schone en heldere zoute water, waar u zelfs zeehonden en bruinvissen kunt vinden.

 • De Oosterschelde

  De Oosterschelde is door zijn getijde een zeer karakteristiek water. Voor het varen op stromend water is iets meer ervaring nodig. Nog meer zeehonden en bruinvissen maar ook de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering / Neeltje Jans zijn iconen van Zeeland.

 • Varen langs de kust

  Een geoefende zeezeiler vindt aan de kust zijn uitdaging in het varen op stromend water, bijvoorbeeld voor de kust van Schouwen-Duiveland of Walcheren.  Vanuit de Delta start u een tocht langs de Zeeuwse- of Zuid Hollandse kust naar België of een oversteek naar Engeland. Onze boten vanaf 30 voet kunnen worden uitrerust met een zeezeilpakket waarmee u veilig op zee kunt.

 • Persoonlijke vaarroute maken

  Stippel zelf de route uit de Delta met behulp van uw persoonlijke vaarrouteboekje van het VVV. Via de onderstaande link maakt u aan de hand van uw wensen, type boot en reisduur gemakkelijk een persoonlijke route.

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief