Een vergadering hoeft niet per se saai te zijn

Wij beschikken over aparte ruimtes, waar je in alle rust kunt vergaderen. Ook is er de mogelijkheid om na afloop even lekker uit te waaien op één van onze schepen.

Onze instructeurs laten je in korte tijd kennis maken met het zeilen, zodat je na wat oefenen in staat bent een wedstrijdje te varen, of tourend de mooiste plekjes op het Grevelingenmeer te ontdekken.

De wedstrijdjes kunnen bijdagen aan de teambuilding de groep. De instructeur zal de eerste wedstrijd nog het één en ander "influisteren", maar de volgende wedstrijdjes zal de bemanning het helemaal zelf moeten doen en zal de instructeur alleen ingrijpen als het echt nodig is. Men zal tijdens de wedstrijdjes in aanraking komen met zeiltechnische "uitdagingen" die alleen opgelost kunnen worden door als een groep met elkaar samen te werken. Hierdoor worden ze een (h)echt team! 
Een sportieve onderbreking is een leuke manier om de sleur uit de vergadering te halen en kan leiden tot nieuwe inzichten.

Voor jouw gemak hebben we twee arrangementen samengesteld. Onze vergaderarrangementen zijn inclusief koffie, thee en water.

Bekijk de mogelijkheden

Deze vergaderarrangementen zijn slechts enkele voorbeelden van onze mogelijkheden.U kunt samen met ons altijd tot een gepast arrangement komen. Effectief vergaderen in een rustige omgeving? Dit is mogelijk bij Aquavitesse Bruinisse.

 • Dagdeel ochtend vergaderarrangement

  09:00   Aanvang vergadering 
  09:30   Start vergadering 
  12:30   Einde vergadering 
  13:00   Optie Lunch 

  €150,- dit bedrag is exclusief btw en lunch 

 • Vergader zeilarrangement

  09:00   Aanvang vergadering 
  09:30   Start vergadering 
  13:00   Lunch 
  14:00   Start zeilmiddag 
  17:00   Einde 

  Een dagdeel vergaderen €150,- 
  Zeilen € op aanvraag

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief