Een gezellig dagje uitwaaien met het hele team

U wilt met uw bedrijf of afdeling een gezellig dagje uitwaaien, of u bent op zoek naar een training voor uw medewerkers. Bij Aquavitesse kunnen wij zo'n dag van begin tot eind voor u invullen.

's Morgens wordt u ontvangen op onze gezellige accommodatie. Hier is de gelegenheid voor een kopje koffie en een Zeeuwse lekkernij. Na de kennismaking met de schippers gaan we direct het water op.

Bekijk de mogelijkheden

Natuurlijk kunt u ook een heerlijke dagtocht maken waarbij u zelf de dagindeling aangeeft. Naast het zeilen kunnen wij ook de catering voor de gehele dag verzorgen.

 • Dagprogramma 1

  Iedereen wordt ‘s morgens bekend gemaakt met de basisbeginselen van het zeilen. Voor de lunch kunt u kiezen om terug aan wal te gaan en de lunch bij ons te genieten of bijvoorbeeld picknickmanden mee te nemen en te lunchen op een van de eilandjes op de Grevelingen.
  Na de lunch heeft Aquavitesse een leuke puzzeltocht uitgezet. Deze puzzeltocht is niet alleen boeiend voor de ervaren zeiler maar is voor iedereen een uitdaging.

 • Dagprogramma 2

  Na kennismaking met de schippers gaan we direct het water op. Hier wordt iedereen in korte tijd bekend gemaakt met de basisbeginselen van het zeilen. 
  Na de lunch zullen er onderling wedstrijdjes worden gevaren. 
  De instructeur zal de eerste wedstrijd nog het een en ander "influisteren", maar bij de volgende wedstrijdjes zal de bemanning het helemaal zelf moeten doen en zal de instructeur alleen ingrijpen als het echt nodig is. Men zal tijdens de wedstrijdjes in aanraking komen met zeiltechnische "uitdagingen" die alleen opgelost kunnen worden door als een groep samen te werken. Hierdoor worden ze een (h)echt team! Een fantastische combinatie, waarbij iedereen uiteindelijk winnaar is.

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief