Een gezellig dagje uitwaaien met het hele team

Je wilt met je bedrijf of afdeling een gezellig dagje uitwaaien, of je bent op zoek naar een training voor een team uitje? Bij Aquavitesse kunnen wij zo'n dag van begin tot eind voor je invullen.

's Morgens worden jullie ontvangen op onze gezellige accommodatie. Hier is de gelegenheid voor een kopje koffie en een Zeeuwse lekkernij. Na de kennismaking met de schippers gaan we direct het water op. Wil je eerst gebruik maken van de accomodatie voor een vergadering? Alles is mogelijk. 

Bekijk de mogelijkheden

Natuurlijk kunt u ook een heerlijke dagtocht maken waarbij u zelf de dagindeling aangeeft. Naast het zeilen kunnen wij ook in samenwerking met locale horeca de catering voor de gehele dag verzorgen.

 • Dagprogramma 1

  Iedereen wordt ‘s morgens bekend gemaakt met de basisbeginselen van het zeilen. Voor de lunch kun je kiezen om terug aan wal te gaan en de lunch bij ons te gebruiken of er kunnen bijvoorbeeld picknickmanden mee aan boord om leuk te lunchen op één van de eilandjes op het Grevelingenmeer.
  Na de lunch varen we een mooie tocht over het Grevelingenmeer en gaan we op zoek naar de zeehonden en kan al het geleerde van de ochtend mooi in praktijk gebracht worden. 

 • Dagprogramma 2

  Na kennismaking met de schippers gaan we direct het water op. Hier wordt iedereen in korte tijd bekend gemaakt met de basisbeginselen van het zeilen. 
  Na de lunch zullen er onderling wedstrijdjes worden gevaren. 
  De instructeur zal de eerste wedstrijd nog het één en ander "influisteren", maar bij de volgende wedstrijdjes zal de bemanning het helemaal zelf moeten doen en zal de instructeur alleen ingrijpen als het echt nodig is. Men zal tijdens de wedstrijdjes in aanraking komen met zeiltechnische "uitdagingen" die alleen opgelost kunnen worden door als een groep samen te werken. Hierdoor worden ze een (h)echt team! Een fantastische combinatie, waarbij iedereen uiteindelijk winnaar is.

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief