Jeugdzeilschool Aquavitesse is al jaren een begrip in de zeilwereld

De kinderen hebben keuze uit verschillende cursussen naar gelang hun wensen, leeftijd en zeilniveau. Naast het zeilen zorgen we natuurlijk voor een onvergetelijke vakantieperiode!

Aquavitesse in Bruinisse vindt zijn oorsprong in het verzorgen van zeilcursussen voor de jeugd. Onze instructeurs brengen de kinderen alle fijne kneepjes van het zeilen bij en bezorgen ze daarnaast een spetterende vakantie.

Perfecte vakantie voor de jeugd

Naast het zeilen staan er dagelijks verschillende leuke activiteiten op het programma zoals sport en spel, zodat de kinderen ook buiten het zeilen om heerlijk ontspannen en gezellig samen bezig zijn. Wil je leren eenmans zeilen, tweemans zeilen of leren varen op een kielboot of catamaran? Bekijk hier het aanbod van onze cursussen en de prijzen en data van de zeillessen.

Al met al een perfecte vakantie voor de jeugd met een explosie aan plezier!

Informatie en weekindeling

Je gezelligste zomerkamp in Zeeland

Interne cursisten komen tijdens de zomerweken op zondagavond aan. Na aankomst stappen we meteen de boten in, om elkaar beter te leren kennen. Externe cursisten varen maandag t/m vrijdag de hele dag en zijn natuurlijk ook op zaterdagochtend welkom bij de feestelijke afsluiting!

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief