Weekindeling zeilkamp zomerweken

Interne cursisten komen tijdens de zomerweken op zondagavond aan. Na aankomst stappen we meteen de boten in, om elkaar beter te leren kennen. Gedurende de week gaan we ’s ochtends en ’s middags lekker het water op om zoveel mogelijk te zeilen. Iedere avond na het eten hebben we een gezellig avondprogramma. De week wordt afgesloten met een spetterende bonte avond én disco. Zaterdagochtend zijn de ouders/ verzorgers welkom om te komen kijken naar het admiraalzeilen en diploma-uitreiking!
    
Externe cursisten varen maandag t/m vrijdag de hele dag en zijn natuurlijk ook op zaterdagochtend welkom bij de feestelijke afsluiting! De lunch is inclusief op maandag t/m vrijdag.

Externe cursisten kunnen ook blijven met het avondeten en deel nemen aan het avondprogramma. Alleen slapen doe je thuis! Deze mogelijkheid noemen wij de Extern+ variant.

Aankomst    

 • Zomerweken intern zondag tussen: 19:00 & 20:00 uur
 • Extern en extern+ cursisten dagelijks: 09:15 uur

Vertrek           
Op zaterdagochtend tijdens de zomerweken worden alle ouders/ verzorgers verwacht om 11.30 uur. Na een feestelijke afsluiting met het uitreiken van de CWO- vorderingenstaten of – diploma’s is het vertrek rond 13.00 uur. Externe cursisten andere dagen: 17.30 uur

* Een voorkeur voor kamerindeling kan bij reservering (onder Aanmelden) aangegeven worden.

Weekindeling voor- en najaar

Aankomst         

 • 29 april, 9 en 18 mei, 21 & 28 oktober: 09:30 uur
 • Extern en extern+ cursisten dagelijks: 09:15 uur

Vertrek           

 • 3, 12 & 20 mei, 25 oktober & 1 november: 15.00 uur
 • Externe cursisten andere dagen: 17.30 uur

Meer informatie

 • Wat mee te nemen?

  Voor alle externe cursisten: een set droge kleding, handdoeken, zwemkleding, laarzen en/of waterschoentjes, een korte broek of zwembroek voor over het wetsuite en evt. een zeilpak/wetsuite  en CWO vorderingenstaat en/of diploma. 

  Voor alle interne cursisten: bovengenoemde plus slaapzak, kussensloop, voldoende (warme) kleding en twee paar gymschoenen.

  Het is leuk als de kinderen wat zakgeld meekrijgen zodat ze een ijsje/snoep oid kunnen kopen. Dit kan eventueel ook op rekening.

  Voor interne cursisten is ontbijt, lunch en diner inclusief; voor externe cursisten alleen de lunch. De Extern+ cursisten krijgen zowel lunch als avondeten aangeboden.

  Bij twijfel over wat je mee geeft, kun je altijd even contact opnemen.

  * Bij alle cursussen is het gebruik van een zeilpak of wetsuit en een zwemvest inclusief. 

 • Accommodatie

  Onze gezellige woonark heeft 11 nette slaapkamers met 2 stapelbedden per kamer en een wasbak (4 kinderen per kamer). Verder is er een grote woonkamer met mooie open keuken.

 • Annuleringsverzekering

  Het cursusgeld van de zeilschool is exclusief een annuleringsverzekering. Wanneer je een annuleringsverzekering wilt afsluiten, kun je dit aangeven bij de online aanmelding of per email/telefonisch. De voorwaarde voor een annulering is dat deze schriftelijk aan Aquavitesse wordt gedaan en dat er een gegronde reden, zoals bijv. ziekte, dient te zijn.

 • Extra informatie voor de ouders

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief