Nieuws

VZR Garant

Pakketreizen van Aquavitesse verzekerd bij VZR
Natuurlijk wil je op een zeilcursus, zonder je zorgen te maken over de door jou betaalde reissom.  Daarom is het verstandig om je zeilcursus te boeken bij een organisatie die is aangesloten bij een garantiefonds.
Aquavitesse is aangesloten bij VZR Garant, een garantiefonds voor onder andere zeilscholen.

Wat is een pakketreis?
De combinatie van accommodatieverblijf en aanvullende dienst is een vorm van een pakketreis. Aanbieders van dergelijke pakketreizen, en dus ook Aquavitesse, zijn sinds vorig jaar wettelijk verplicht zich daarvoor te verzekeren. 

Voor wie geldt de VZR-bijdrage?
Bij Aquavitesse betekent dit dat iedere jeugdzeilschoolcursist en iedereen die bij Aquavitesse en combinatie boeking maakt die onder de pakketreis-definitie valt is hierbij verzekerd.

Wat betekend de aansluiting bij VZR?
Aansluiten bij VZR was meer dan een papieren formaliteit. Onze organisatie en financiële administratie is door VZR-Garant eerst goed onder de loep genomen. Nu Aquavitesse aangesloten is, betekent het dat iedere boeker die naast een verblijf bij Aquavitesse in een accommodatie ook een andere dienst van Aquavitesse afneemt, automatisch verzekerd voor teruggave van de kosten, mocht Aquavitesse onverhoopt toch niet meer aan haar betalingsverplichtingen kunnen voldoen. VZR garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten organisaties dat zij het al betaalde deel van de reissom terug krijgen als Aquavitesse in financieel onvermogen komt en de cursus om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek, maar ook tijdens de cursus.

Klantenbijdrage
Aquavitesse rekent hiervoor geen kosten door aan de klanten. 

Meer informatie over de garantieregeling kun je vinden op de web site van het garantiefonds,https://vzr-garant.nl/

 

  • VZR-garant_RGB.jpg
  • 13745283-5ACF421E6119092B12D9.jpg
  • 13459565-C1D51849B0F917E3D702.jpg

Aanmelden


Terug naar overzicht

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Inschrijven nieuwsbrief

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven