Cursussen Jeugdzeilschool

Eenmans zeilen

a daantje wk 7 briefpapier.jpg
Optimistencursus (van 7 t/m 11 jaar)

De Optimist is een stabiel eenmansbootje dat eenvoudig te bedienen is. Op speelse wijze maken wij van uw zoon/dochter een zeer volleerde zeiler. (CWO diploma Jeugdzeilen 1 en 2)

 

Aanmelden
teaser2.jpg
RS Tera (van 9 t/m 13 jaar)

Deze cursus is bedoeld voor de kinderen die gelijk wat uitdagender willen beginnen of de volgende stap willen maken. Er wordt in leuke maar ook handelbare RS Tera gevaren. (CWO diploma Jeugdzeilen 1, 2 en 3)

Aanmelden
13745342-7ED31839DAF933D1D236.jpg
RS Quba/ RS Neo (vanaf 13)


De cursisten varen in de RS Quba of de nieuwe RS Neo. De perfecte boot om te beginnen of je ervaringen verder uit te breiden. (CWO diploma Zwaardboot 1-mans 1 en 2)


 

Aanmelden
Pim6.jpg
RS Aero (vanaf 15 jaar)

Ultra licht en snel eenmans zeilen. De RS Aero is de boot van de toekomst. Wil je alleen varen maar wel spectaculair? Kies dan voor de RS Aero. De cursus is geschikt voor de ervaren zeiler. (CWO diploma Zwaardboot 1-mans 3) 

Aanmelden

Tweemans zeilen

RSZest10.jpg
RS Zest (van 9 t/m 13 jaar)

Tweemans varen is samenwerken. Vind je dit leuk? Dan is de nieuwe RS Zest de juiste boot voor jou! Deze cursus wordt gevaren in de RS Zest met grootzeil en fok. (CWO diploma Jeugdzeilen 2-mans 1, 2 en 3)
 

Aanmelden
teaser5.jpg
RS Feva (vanaf 13 jaar)

De cursus word gevaren met de spectaculaire RS Feva. De boot is uitgevoerd met een gennaker voor de echte uitdaging. (CWO diploma Zwaardboot 2-mans 1 en 2

 

Aanmelden
rs500 cursussen.jpg
RS500 (vanaf 15 jaar)


Maak kennis met het echte snelle zeilen en ga de uitdaging aan met de RS500! Met gennaker en trapeze speer je over het water. De cursus is geschikt voor de ervaren zeiler
(CWO diploma Zwaardboot 2-mans 3)
 

Aanmelden

Meermanszeilen

Wedstrijdzeilen

Zeilschool Aquavitesse Valk zeilen.jpg
Valk (vanaf 10 jaar)

In een Valk leert uw zoon/dochter met maximaal drie andere kinderen zeilen. De Valk is ideaal om in te beginnen of als je liever met meerdere personen wilt varen.
(CWO diploma Kielboot 1, 2 en 3)

 

Aanmelden

Wedstrijdzeilen

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

RS Tera Aquavitesse.jpg
Wedstrijd cursus (vanaf 9 jaar)

Beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers leren hier meer over het wedstrijd zeilen, een baan varen, boeironden, wedstrijdregels.

Zodra de data van de cursus en trainingsdagen voor 2018 bekend zijn zullen wij deze hier vermelden.

Aanmelden

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek