Informatie Jeugdzeilschool

Weekindeling 
De interne cursusisten komen in de zomerweken op zondagavond aan. Na aankomst gaan we zo snel mogelijk de boten in om elkaar te leren kennen. 
Gedurende de week gaan we ’s ochtends en ’s middags lekker het water op om zo veel mogelijk te zeilen. Iedere avond na het eten hebben we een gezellig avondprogramma. De week wordt afgesloten met een spetterende bonte avond gevolgd door een disco. Zaterdagochtend zijn de ouders weer welkom om te kijken naar het admiraalzeilen en de diploma-uitreiking!
    
De externe cursisten varen maandag t/m vrijdag de hele dag en zijn natuurlijk ook op zaterdagochtend welkom bij de feestelijke afsluiting! De lunch is inclusief op maandag t/m vrijdag.

Nieuw is de mogelijkheid om als externe cursist ook 'savonds te blijven voor het avondeten en deel te nemen aan het gehele programma. Alleen slapen doe je thuis! Deze nieuwe mogelijkheid noemen we de Extern+ variant.

Aankomst     
30 april, 10 en 19 mei, 1 september 15 en 22 oktober: 09.30 uur
Zomerweken intern zondag tussen:  19:00 & 20:00 uur
Externe en extern +  cursisten dagelijks:  09.15 uur

 

Vertrek        
4, 13 en 21 mei, 19 en 26 oktober           15.00 uur
2 september 16.00 uur
Externe cursisten andere dagen:  17.30 uur


Op zaterdagochtend tijdens de zomerweken worden alle ouders / verzorgers  verwacht om 11.30 uur. Na een feestelijke afsluiting met het uitreiken van de CWO- vorderingenstaten of – diploma’s is het vertrek omstreeks 13.00 uur.

* Een voorkeur voor een kamerindeling  kunt u bij de reservering (onder Aanmelden) direct aangeven.
 

Wat mee te nemen?
Voor alle externe cursisten: een set droge kleding, handdoeken, zwemkleding, laarzen en/of waterschoentjes en evt. een zeilpak en CWO vorderingenstaat en/of diploma. 

Voor alle interne cursisten: bovengenoemde en tevens slaapzak, kussensloop, voldoende (warme) kleding en twee paar gymschoenen.

Het is leuk als de kinderen wat zakgeld mee krijgen zodat ze gedurende het zeilkamp wat lekkers te snoepen of drinken of bijvoorbeeld een ijsje kunnen kopen.

Voor de interne cursisten is ontbijt, lunch en diner inbegrepen; voor de externe cursisten is de lunch inbegrepen. De Extern+-cursisten krijgen zowel lunch als avondeten aangeboden.

Bij twijfel over wat u uw kinderen mee moet geven kunt u altijd contact met ons opnemen.


* Bij alle cursussen is het gebruik van zeilpak of wetsuit en zwemvest inbegrepen. 

 

De Accomodatie

De volledig ingerichte woonark beschikt over 11 vierpersoons slaapkamers met ieder 2 stapelbedden, een woonkamer en een grote keuken. 

 

Annuleringsverzekering
Het cursusgeld van de zeilschool is exclusief annuleringsverzekering. Indien u een annuleringsverzekering wenst kunt u dit aangeven op bij de online aanmelding of per email/ telefonisch aan ons doorgeven. Voorwaarde voor annulering is dat deze schriftelijk aan Aquavitesse wordt gedaan en dat er een gegronde reden, zoals bijv. ziekte, dient te zijn.

Contact Aanmelden

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven