Wat mag en kan bij Aquavitesse

19 mei 2020

Beste gasten, hieronder vind u wat kan en mag bij Aquavitesse tijdens de corona pandemie.

Beste gasten,
Hierbij een overzicht van de coronamaatregelen per onderdeel. 

 • Zeilkampen Aan de hand van de aangekondigde versoepelingen per 1 juli kunnen wij mededelen dat alle zeilkampen door kunnen gaan! Alle ouders en verzorgers zullen hier later over geinformeerd worden. 
 • Prive les Wij zijn weer 7 dagen per week geopend voor de zeillessen. We kunnen lessen verzorgen op kajuitjachten en open boten aan maximaal 2 personen uit het zelfde huishouden. Per 1 juli kunnen wij weer alle lessen verzorgen en hoeven we tijdens de zeilles geen afstand meer te houden.   
 • Verhuur met overnachting Hiervoor gelden alleen de basis afspraken
 • Dagverhuur Hiervoor gelden ook alleen de basis afspraken
  • Valken zijn weer beschikbaar voor verhuur vanaf maandag 27 april. T/m windkracht 4
  • Graag willen wij wachttijden buiten voorkomen. We hebben tijden de aankomst en vertrek tijden van de middag huur aangepast. Wij vragen u zo veel mogelijk aan deze tijden te houden. 
 • Verkoop van RS boten en onderdelen Wij kunnen vele boten en onderdelen uit voorraad leveren. Ook hebben wij nog verschillende gebruikte boten beschikbaar. Wanneer u een boot wilt komen bezichtigen kan dit momenteel op afspraak. Bekijk ook onze nieuwe website www.rs-sailing.nl  
 • Receptie De receptie is op open. Wel vragen wij u op de afgesproken tijd te komen en alleen naar binnen te komen zodat wij de drukte kunnen spreiden. We hebben desinfectie beschikbaar.  
 • Sanitair De badhuizen in de haven zijn weer geopend. Wel vragen wij u 1,5 meter afstand te houden

Wij vragen u rekening te houden met 1,5 meter afstand, geef andere mensen de ruimte.  Onze steiger is alleen open voor noodzakelijk bezoek. Tevens vragen wij u om thuis te blijven wanneer u klachten heeft. Schut geen handen, was regelmatig uw handen en nies in uw elleboog. 

De situatie rondom het Coronavirus (COVID-19) verandert met de dag. Wij volgen de adviezen en regels op van de overheid, het RIVM en brancheorganisatie HISWA-Recron.  

Wij hopen iedereen snel weer te mogen ontvangen in Bruinisse en wensen jullie voor nu veel sterkte, zorg goed voor jezelf en elkaar en blijf gezond!

Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief