Corona

18 januari 2021

Wat brengt 2021 ons?

Wij verwachten dat de belangstelling voor onze zeilvakanties en zeilcursussen ook in 2021 groot is. We merken nu al dat er veel boekingen binnen komen. Wilt u geen teleurstelling, boek dan tijdig. Op dit moment is het nog steeds toegestaan om een boot of vakantiehuis te huren en hierin te overnachten. Vanaf 1 april zijn wij hiervoor weer 7 dagen per week geopend. Helaas weten wij nu nog niet onder welke condities de zeilcursussen door kunnen gaan. Wanneer we hier weer mee kunnen starten en onder welk voorwaarden hopen wij u spoedig te informeren. We houden de ontwikkelingen in de gaten en hebben er vertrouwen in dat dit in het voorjaar/zomer toch wel allemaal weer mogelijk zal zijn.  

Annuleren
Wij adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij de jeugdkampen bieden wij zelf een annuleringsverzekering aan, deze is bij te boeken via uw online omgeving. Voor de overige activiteiten kunt u het beste zelf een (doorlopende) reisverzekering afsluiten.

Gratis omboeken:
U kunt tot 42 dagen (6 weken) voor de aankomstdatum gratis omboeken naar een andere periode in 2021. Een boeking in een andere periode kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval betaald u het verschil bij. Valt de nieuwe boeking in een goedkopere periode, dan ontvangt u het verschil niet terug. U kunt contact opnemen met de receptie om de datum van uw vakantie te wijzigen.
Wij bieden u flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of in geval van een:

  • Gesloten grens
  • Negatief reisadvies naar Zeeland/ Nederland
  • Voor de zeillessen en kampen geld dat wij contact met u op zullen nemen wanneer blijkt dat de cursus niet door kan gaan

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van bestemming te worden gecommuniceerd.
De prijs van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Wanneer de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil bij. Wanneer er geen negatief reisadvies geldt, dan kunt u de datum van uw verblijf nier meer kosteloos verplaatsen buiten deze 42 dagen. Dan gelden onze normale annuleringsvoorwaarden.

Wij adviseren om alleen reizen te boeken met het eigen huishouden.

Groepssamenstelling is geen reden voor kosteloos annuleren.

Wij vragen u rekening te houden met 1,5 meter afstand, geef andere mensen de ruimte.  Onze steiger is alleen open voor noodzakelijk bezoek. Tevens vragen wij u om thuis te blijven wanneer u klachten heeft. Schud geen handen, was regelmatig uw handen en nies in uw elleboog. 

De situatie rondom het Coronavirus (COVID-19) veranderd met de dag. Wij volgen de adviezen en regels op van de overheid, het RIVM en brancheorganisatie HISWA-Recron.  

Wij hopen iedereen snel weer te mogen ontvangen in Bruinisse en wensen jullie voor nu veel sterkte, zorg goed voor jezelf en elkaar en blijf gezond!

Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief