Zeilinstructeur, als vaste baan, seizoen medewerker of bijbaan.

10 januari 2024

Ben jij liefhebber van het buitenleven? Heb je een passie voor zeilen en vind je het leuk om anderen de kneepjes van het zeilen bij te brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Elke (werk)dag een vakantiebeleving.

Hoe ziet je functie er uit?

Jouw werk zal voornamelijk buiten plaatsvinden. Tijdens het seizoen zal je voornamelijk zeilles geven aan volwassenen op kajuitjachten en kielboten. Daarnaast begeleid je zeilevenementen, sta je klaar om mensen te assisteren die een boot hebben gehuurd én help je met het onderhouden van de verhuurvloot. 

Wil je als vaste kracht aan de slag? Dan zal je in de wintermaanden betrokken zijn bij het technisch onderhoud van de vloot en gebouwen. 

Vanaf april t/m oktober zijn we 7 dagen in de week geopend en werken we ook in het weekend. In de wintermaanden zijn we gesloten in het weekend en werken we doordeweeks.

Wat wij jou bieden:

  • Leuk en afwisselend werk, gezellige informele werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Werken op en rond het grootste zoutwatermeer van Europa.
  • Interne opleiding. Wel (veel) zeilervaring maar nog geen CWO instructeur? Dan verzorgen wij voor jou de opleiding en certificering.
  • Een fulltime aanstelling. Daarnaast zoeken wij ook seizoenskrachten en part-time instructeurs voor één of meerdere dagen in de week. 
  • In je vrije tijd mag je gratis zelf varen.
  • Marktconform salaris, reiskostenvergoeding en gezellig samen lunchen van de zaak.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent het liefst de hele dag op het water te vinden en wil jouw passie graag overbrengen op anderen.
  • Je bent sociaal en een echte teamspeler.
  • Bereid om in het seizoen in de weekenden te werken.

Ben jij die enthousiaste zeiler die wij zoeken? Ben je bereid om in het seizoen in de weekenden te werken? Kan je goed zeilen en vind je het leuk om met mensen te werken, dan zoeken wij jou!

Interesse? Kom gezellig langs om kennis te maken of neem contact met ons op via info@aquavitesse.nl of 0111-482039.

Bij Aquavitesse werken betekent werken in Bruinisse aan het Grevelingenmeer; de mooiste zeillocatie van Nederland! Aquavitesse verzorgt zeilcursussen, - vakanties en evenementen voor jong en oud.

Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief