WK RS Feva & RS500 2024 in Nederland, Bruinisse

30 januari 2024

Trots maken wij bekend dat komende zomer zowel het WK RS Feva als het WK RS500 in Nederland wordt gevaren. Jachthaven Bruinisse is thuishaven van deze prestigieuze evenementen. De laatste week van juli en de eerste week van augustus staan in het teken van sportieve wedstrijden en de beste socials. Dat er is gekozen voor Bruinisse voor deze beide evenementen is een mooi compliment voor de watersport in Zeeland en voor Schouwen Duiveland in het speciaal.

Het wereldkampioenschap RS Feva wordt in 2024 van 28 juli tot 1 augustus georganiseerd in Bruinisse. Traditioneel zijn er veel Nederlandse Feva-zeilers van de partij, maar dit jaar maken we er echt een feestje van. Wil je ook meedoen, meld je dan via de internationale klasse website.

Het wereldkampioenschap  RS500 5 t/m 9 augustus 2024 gevaren vanuit Jachthaven Bruinisse. De RS500 is een grote klasse in Nederland en Zeeland. Ben jij er bij? Meer informatie of aanmelden kan via de link.

ClubRacer is een platform dat veel schrijft voor wedstrijdzeilers. Wil je op de hoogte blijven van al het wedstrijdnieuws kijk dan eens op ClubRacer

Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief