Zeilkampen gaan door!

 

Beste ouders en verzorgers, 

Met de 24 juni aangekondigde versoepelingen op de Corona maatregelen kunnen wij u goed nieuws brengen: alle zomercursussen voor de jeugd gaan door!

Kinderen tot 18 jaar hoeven per 1 juli onderling geen afstand meer te houden. Dit betekend dat het zeilen, eten, spelen en slapen allemaal gewoon door kan gaan zoals we gewend zijn.

Dit is super nieuws voor iedereen die al een cursus geboekt heeft of dat nog wil doen.

Wij vragen voor zowel cursisten als instructeurs: heb je klachten? Blijf thuis! Verder hanteren wij extra hygiëne maatregels in o.a. de keuken en bij de toiletten.  Zo hebben wij een vaatwasser aangeschaft en krijgen alle kinderen aan het begin van de cursus een eigen bidon waar hun naam op komt te staan. Wanneer kinderen of instructeurs tijdens de week klachten krijgen vragen wij deze ook direct te gaan testen en tot een negatieve uitslag thuis te blijven. 

Er zijn natuurlijk wel een paar kleine aanpassingen.

De tijden voor het brengen van de cursisten gaan we splitsen. Het brengen van de interne cursisten splitsen wij naar 2 tijden:

 • Optimisten, RS Tera en RS Zest cursisten kunnen zondag tussen 19.00-19.30 uur gebracht worden
 • RS Feva, RS Neo, RS CAT14, RS Aero, RS500 en Valk cursisten kunnen zondag tussen 20.00-20.30 uur gebracht worden

 Externe cursisten worden dagelijks gebracht tussen 9.15 uur en 9.30 uur en kunnen worden opgehaald tussen 17.30 en 18.00 uur.

 Bij mooi weer sluiten wij op zaterdag de week af zoals u van ons gewend bent. Uiteraard vragen wij u wel 1,5 meter afstand te houden. Bij slecht weer zullen wij u uiterlijk op vrijdagavond informeren over de procedure. Wij kunnen helaas niet met alle ouders, cursisten en instructeurs binnen in de zeilschool op de juiste afstand een diploma-uitreiking doen.

 Veel cursisten hadden al ver voor de coronamaatregelen een zeilkamp geboekt. Ondanks dat de boekingen even stil gelegen hebben merken wij dat de vraag naar zeilkampen is toegenomen. Er is de afgelopen weken dan ook veel geboekt. 

Hoewel we komende zomer op 100% van onze capaciteit kunnen draaien zijn verschillende weken inmiddels vol of bijna vol. We vragen u daarom, mocht u nog een zeilkamp willen boeken, dit op korte termijn te doen.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

 Tot snel in Bruinisse!

Team Aquavitesse

Basis regels in verband met Corona

 • Hygiëne
  • Was vaak uw handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elle boog.
  • Schud geen handen.
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Vermijd drukte
 • Testen en thuisblijven bij klachten
  Klachten die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.
  Laat u testen als u 1 of meerdere van deze klachten heeft. Blijf thuis tot de uitslag van de test bekend is. Als u ook koorts heeft of benauwd bent, dan blijven ook uw huisgenoten thuis tot de uitslag van de test bekend is. Hebben uw huisgenoten ook klachten? Dan laten zij zich ook testen.

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief